Левски (София)Първа лигаФутбол

Петър Курдов: Къде го има това?

Бившият нападател на Левски и Ботев Петър Курдов говори пред „Мач Телеграф“ за предстоящия двубой между двата му бивши клуба. Той не вярва, че „сините“ ще победят. Също така Курдов се спря на начина на управление на тима от „Герена“.

„Не мисля, че Левски ще победи Ботев Пд с оглед на това, което показаха в първата среща при загубата с 2:1 от ЦСКА 1948. Много ми се иска „сините“ да победят, но по начина на игра и това, което показаха смятам, че мачът няма да е никак лесен. В Пловдив обстановката за игра ще бъде много добра.

profittips-the best football tips

Предвидих преди време, че хората които управляват клуба ще изгонят феновете. И полека-лека това става. Неслучайно хората казват: „Дадоха му акциите и той започна да управлява“. Това къде го има по света? На някой да му се дадат акциите и той да управлява милиони? Не знам да има такъв случай. Виждам напрежение още от самото начало”, заяви Петър Курдов

Двубоят е тази вечер от 19:15 часа на стадион „Христо Ботев“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker