Левски (София)Футбол

Петър Курдов: Човек като Мило Борисов трябва да е президент, а Сираков – директор

Бившият футболист на Левски Петър Курдов, който защитаваше цветовете на “сините” през 80-те години, изрази мнение, че Мило Борисов или човек като него, а не Наско Сираков трябва да бъде президент на клуба. Курдов говори пред “Тема Спорт”.

Той сподели мнението си на фона на липсата на каквито и да било информации Борисов или който и да е друг да има желание да придобие акциите в клуба.

profittips-the best football tips

“Преди го казах, посочете ми в глобален мащаб някой да има акции само защото е еди-кой си. Не мисля, че има такъв. Как да коментирам? Ще пресоля манджата и утре ще започна да слушам думи зад гърба си. За мен президент на клуба трябва да е човек като Мило Борисов, който може да управлява, а Сираков да е изпълнителен директор, футболен човек, а не е само той.

Има и други хора на „Герена“, които са в материята. Виждате, че и ЦСКА, и Ботев си имат мажоритарен собственик“, коментира Курдов. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker