ФутболЦСКА-София

Пламен Марков: Причините за настоящата ситуация в ЦСКА са комплексни

Легендарният футболист и бивш изпълнителен директор на ЦСКА Пламен Марков коментирa пpeд „Nostrabet“ meжкaтa ситуация в клуба. Той говори и за новият треньор на „червените“ Александър Томаш.

„Липсва достатъчно качество в отбора. Причините са комплексни и са свързани със смяната на собствеността, с треньора, с играчите, които са били вземани, и с чисто организационни въпроси, които касаят цялостното развитие на клуба.

profittips-the best football tips

Александър Томаш показа голямо развитие с резултатите си от последните години. Той е сред най-качествените треньори в родния футбол. Надявам се, че с опита си и наличието на пауза ще успее да направи нужните корекции, които да донесат по-положително представяне.

Хубаво е, че той е от ЦСКА, но това не е определящо с оглед на бъдещите резултати, не дава никаква гаранция. Феновете на ЦСКА се обединяват само от добри резултати. Нищо друго не помага. И през годините е имало негативни емоции при други треньори, които са доказали през годините името cu кaто футболисти и треньори у нас и в чужбина.

Феновете ще бъдат зарадвани само от победи на терена“, заяви Марков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker