Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Победата на Левски отприщи истински Апокалипсис сред феновете на Динамо

По-рано днес Николай Костов и Левски се върнаха на победния път като надделяха над Динамо Киев с 1:0 в контролна среща. Тази победа доведе до спад на напрежението между треньор и фенове, но от друга страна вбеси украинските фенове в социалните мрежи.

Под информацията за двубоя в официалните канали на Динамо Киев настана истински Апокалипсис. Заваляха негативни коментари, с които феновете изразяват недоволството си от загубата, а някои се възмутиха от треньора на тима заради причини, нямащи общо с футбола.

profittips-the best football tips

Сред коментарите се открояват някои като „Добре, че е Динамо, за да се вдигне жизнения тонус и рейтинга на съперниците им“, „Забравиха да подкупят съдиите и ето го резултата“, „Дори легионерите на Левски говореха български, но не и Шовковски украински“. Последният акцентира на това, че треньорът на тима от Киев е давал наставления на руски вместо на украински език.

Местните медии също бяха критични към киевчани. Те акцентираха върху това, че с играта си тимът е можел да загуби дори с повече от един гол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker