ТОПФутболЦСКА-София

Пореден българин от състава на ЦСКА ще бъде преотстъпен през пролетта?

ЦСКА най-вероятно ще преотстъпи още един българин от състави си през пролетта. Става въпрос за Асен Дончев. В началото на годината 22-годишният играч лекуваше тежка контузия, а на старта на сезон 2023/24 взе участие в 4 срещи.

За последно обаче бе на терена при гостуването на Берое на 2 септември, когато се появи в заключителния етап на срещата. Оттогава често попада в групата за мачовете, но така и не получава минути от Нестор Ел Маестро.

profittips-the best football tips

На номиналната му позиция като десен бек е използван Иван Турицов, а алтернативи на национала при негово отсъствие са Тибо Вион и Емануел Шакич. Така Дончев не може да „хване ръка“, а през зимата се очаква ЦСКА да привлече и още един краен защитник.

Затова и е твърде вероятно да се стигне до преотстъпване на бившия младежки национал в друг отбор, където да трупа игрова практика. В момента ЦСКА е отдал под наем общо петима играчи – Симеон Александров и Александър Бучков са в елитния Пирин, а Алекс Божев, Росен Маринов и Павел Жабов – във втородивизионния Литекс.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker