Левски (София)ТОП

Похвалиха ас на Левски за играта му в националния отбор

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба изигра пореден силен мач с фланелката на родната си Панама. 22-годишният бранител бе на терена през всичките 90 минути при успеха над Кюрасао с 2:1 като гост в мач от Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Селекционерът на централноамериканската държава Томас Кристиансен отново заложи на схема с трима защитници, като Кордоба бе позициониран в центъра.

След победата съотборникът му в отбрана Андрес Андраде засипа с похвали играча на Левски. „На моменти ни липсваше концентрация и това трябва да подобрим. Чувствам се много комфортно да играя с Кордоба и Екобар. Хосе притежава много талант“, заяви защитникът пред prensa.com.

profittips-the best football tips

За Кюрасао неизползвана резерва остана Нейтън Олдър. За Панама предстои още един двубой. В сряда тимът приема Гватемала.

Селекцията на Томас Кристиансен е на втората позиция в Група А с две точки по-малко от лидера Тринидад и Тобаго.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker