Анализи и коментариПърва лигаФутбол

Преди почти 11 години на стадион „Христо Ботев“ летяха бутилки към Гонзо

През следващия кръг в Първа лига Ботев Пловдив ще се изправи срещу Черно море на стадион „Христо Ботев“. Това е първия сблъсък на двата тима за първенство откакто пловдивския тим приключи строителните дейности по стадиона си.

Предишният такъв, провел се на 25-ти септември 2013-та година, беше доста зрелищен и изпълнен с емоции. Въпреки това феновете няма да го запомнят с резултата – 2:0 в полза на Ботев с голове на Ромарио Кортзорг и Абел Анисе.

profittips-the best football tips

Феновете на Ботев не пропускат възможност да замерят тогавашният треньор на Черно море Георги Иванов – Гонзо с бутилки по време на срещата. Усърдният обстрел носи на клуба глоба от пет хиляди лева и предупреждение за лишаване от домакинство.

Двата тима са играли още веднъж на стадион „Христо Ботев“ след тази среща, но двубоят беше за Купата на България, където пловдивският тим отново победи. Така че това остава последното гостуване на „моряците“ за първенство преди началото на строителните дейности.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker