Извън БългарияФутболЦСКА-София

Представянето на националите от ЦСКА: един с гол, друг – с контузия

Централният нападател на ЦСКА Годуин Коялипу изигра силен мач и се отчете с гол за победата на ЦАР с 3:1 над Лесото в първи мач от квалификациите за Купата на африканските нации. Стрелецът, който откри сметкaта си за „червените“ при загубата от Aрда, оформи крайния резултат в 62-ата минута, след като засече центриране от корнер.

Преди него Луис Мафута отбеляза два гола за победителите. Коялипу остана на терена 82 минути. Амос Юга, с когото ЦСКА се опитва да се раздели, също започна като титуляр за ЦАР, но в 42-рата минута получи контузия и беше заменен.

profittips-the best football tips

Все още не е ясно колко сериозна е травмата му. Неизползвана резерва за Гамбия при равенството 1:1 с Коморските острови пък остана Сейни Санянг. Късно снощи Матиас Фаетон и Гваделупа се изправиха срещу Коста Рика в Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ и допуснаха тежко поражение с 0:3. Крилото започна като титуляр и остана на терена до 74-та минута.

В същата надпревара, но в зона Европа новото попълнение на „армейците“ Mикa Пинто и Люксембург имаха гостуване на Северна Ирландия, което загубиха с 0:2. Левият бек влезе в игра на полувремето, заменяйки доскорошен футболист на „червените“ – Енес Махмутович.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker