Други спортовеСпорт +

Президентът на Българската федерация по бокс: Плаках в ръцете на Стоичков

Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински коментира загубата на Хавиер Ибанес на полуфиналите в Париж. Той призна за това колко тежко му е било да приеме случилото се.

“Искам да благодаря на треньорите и състезателите за раздаването и че оставиха сърцата си на ринга. Всички видяха, че имаше спорно съдийско решение на Хавиер, всички видяхте скандала със съперничката на Светлана Каменова.

profittips-the best football tips

Хавиер спечели световна титла в България, а и стана олимпийски шампион за младежи. За това в Париж му беше втора олимпиада. Когато видиш сълзите в очите на треньора – това ни прави по-силни, ние сме едно семейство, трябва да се подкрепяме и в добро, и в лошо.

World Boxing е новата организация, която може би ще набере сила и нови членове и ще бъде включена в програмата на Лос Анджелис 2028. Ние ще постъпим както трябва – дипломатично. Ние се чувстваме обрани и е изключително трудно да се вдигне състезател след такъв обир. Виждате, че Жоел плаче, аз също плаках в ръцете на Стоичков, но това е – трябва да се вдигнем и да сме още по-силни.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker