ТОПФутболЦСКА-София

Президент на футболна федерация очарован от футболист на ЦСКА

Президентът на футболната федерация на Люксембург Пол Филип използва защитника на ЦСКА Енес Махмутович като един от примерите за развитието на спорта в страната.

Националният отбор на Люксембург прави много силни европейски квалификации и след изиграването на 6 кръга е изцяло в борбата за участие в Германия догодина.

profittips-the best football tips

Утре и в понеделник му предстоят ключови сблъсъци с Исландия и Словакия по пътя към мечтата. „Предстоят ни три дни, които могат да променят футбола в Люксембург завинаги“, казва Филип, който застава начело на местната федерация през 2004 г.
„Никога не съм си мислел, че ще стигнем дотук. Да сме толкова близо. Но „човешкият материал“ сега е по-висок от всякога. Вижте защитата от първия ни мач с Исландия – Антъни Морис от Унион Сен Жилоа, Марвин Мартинс от Аустрия Виена, Енес Махмутович от ЦСКА София, Максим Шано от Аячо и Мика Пинто от Витес. Инвестициите, които направихме в юношеския футбол преди години, се изплащат по невероятен начин“, сподели Пол Филип

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker