Левски (София)

Привържениците на Левски са поканени да участват във филма за Гунди

Продуцентите на  „Гунди – Легенда за любовта“ Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриха, че на 19 ноември от 13:00ч. на стадион „Раковски“ ще бъдат записани скандиранията, които ще озвучат сцените на филма. Всеки фен може да бъде част от продукцията.

Ето какво написаха двамата продуценти:

„Приятели, пригответе се за един незабравим ден, изпълнен със страст и гордост! Да пеем заедно за Гунди” – всеки от вас може да сбъдне мечтата си и да стане част от историята на една велика личност, представена на екран през 2024-та година!

profittips-the best football tips

В неделя, 19-ти ноември, от точно 13:00 часа, на стадион „Раковски“ в София, ще сътворим нещо велико – заедно ще запишем скандиранията, които ще озвучат сцените на предстоящия филм „Гунди – Легенда за любовта“. Вашите гласове ще се превърнат в ехото на епохата, възкресявайки духа на 60-те и вечната любов към Гунди. Специална изненада ще очаква всички присъстващи.

Срещнете се с Павел Иванов – актьорът, който влиза в ролята на Георги Аспарухов – Гунди. На срещата ще присъстваме и ние – Иван и Андрей, и всеки от вас ще има възможност да се снима с нас, както и да вземе автограф за себе си или за приятел.

Носете сините си шалове, развейте знамената и елате да направим този ден незабравим!Почтеност, отдаденост, красота – това е Гунди!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker