Левски (София)Футбол

Проблемите на Охене продължават

Халфът на Левски Карлос Охене бе вдигнат от лекарския щаб на „сините“ за вчерашното гостуване на ЦСКА 1948. Въпреки това 31-годишният ганаец отново почувства болки в коляното и бе заменен принудително на почивката от Клеман Икенна.

От известо време полузащитникът играе с травма и преди паузата за националните отбори стискаше зъби. При прекъсването той не тренираше с тима, за да се подложи на процедури.

profittips-the best football tips

Смяташе се, че той ще пропусне и вчерашната визита в Бистрица, но здравословните проблеми на Икенна през седмицата принудиха лекарският щаб да форсира възстановяването му. В края на първото полувреме Охене легна на терена и поиска смяна, след като почувства болки в лявото си коляно.

Треньорският щаб прати Икенна да загрява, а ганаецът се върна на терена и доигра частта, след което на почивката бе заменен от нигериеца. 31-годишният халф се превърна в ключов играч за Станислав Генчев от началото на сезона със
стабилната си игра в защита и помощта, която оказваше в нападение.

Треньорският щаб се надява, че Охене няма да отсъства дълго от терените, тъй като предстоят тежки двубои за
тима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker