Първа лигаФутболЦСКА-София

Проблеми в ЦСКА! Двама чужденци не искат да разтрогнат с клуба

Един от приоритетите на ръководството на ЦСКА е разтрогне договорите на двама от чужденците по взаимно съгласие. Преговорите са с Амос Юга, който има още две години договор с „червените“, и Емануил Шакич, на когото контрактът изтича в края на настоящия сезон.

Двамата не влизат в плановете на новия треньор Томислав Стипич, като дори не попаднаха в групата му за двубоя в Разград. Клубът обяви, че Юга и Шакич имат една и съща травма в петата, която е причината те да не участват в мача.

Според запознати двамата нямат намерение да напуснат преждевременно ЦСКА, без вземат парична компенсация., пише вестник „Мач Телеграф“. Изглежда по-трудна ситуацията за „червените“ с Юга, тъй като не е тайна, че националът на Централноафриканска република взима една от най-високите заплати в клуба.

profittips-the best football tips

Очаква се преговорите да продължат поне до края на месеца, а междувременно ръководството на ЦСКА търси и нови отбори на двамата, като има вероятност ръководството да ги пусне и без пари.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker