Левски (София)ТОПФутбол

Прокоба? След нападението защитата на Левски също окуцява трайно

Ужасяваща новина получи тима на Левски, информират ни от „Мач Телеграф“. Най-вероятно Цунами също ще отсъства за месец след като беше принудително заменен в двубоя с Ботев.

Все още няма точна диагноза и предстоят тестове, но според бразилеца още по време на мача е почувствал болки, които е пренебрегнал, подценявайки положението. Специалистите в щаба на „сините“ смятат, че или е разтежение, или мускулно разкъсване.

profittips-the best football tips

Под-добрият вариант е разтежение на мускул. В случай, че е мускулно разкъсване, бразилецът ще пропусне мачовете до края на годината.

Новината идва в момент, в който Левски не успява да спечели нито един от двубоите си откакто Уелтън се контузи и не взема участие в тях, което сериозно повлия на точността при завършване на атаките. Засега поне тима няма проблеми в защита, но всичко зависи от ситуацията с Цунами.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker