Футбол

Променят името на Втора лига

И Втора лига ще носи името на букмейкърска компания, като преговорите между БФС и въпросната фирма вече са на финалната права, информира ни „Тема Спорт“. Така кръгът ще бъде затворен.

В момента елитът е efbet Първа лига, третият ешелон е ELITBET Трета лига, а купата е SESAME Купа на България. Според запознати опция за спонсорство за Втора лига е Palms bet, който е генерален рекламодател на Левски.

profittips-the best football tips

Разработва се и проект за стрийминг излъчване на срещите от втория ешелон. Платформата ще бъде с абонамент. Така всеки фен ще има възможност да проследи на живо която среща иска. Един мач, както е досега, ще остане за телевизионно предаване по Диема спорт.

В най-скоро време БФС ще обяви повече подробности около идеите и сътрудничеството, като ще бъде свикана специална пресконференция. Мачовете от предварителния кръг за Купата на България, който ще е в неделя, обаче остават на тъмно. Нито един от 16-те двубоя няма да бъде излъчван пряко по Диема спорт, въпреки че има доста интересни регионални сблъсъци.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker