ТОПФутболЦСКА-София

Процесите по реконструкцията на „Армията“ продължават

След като бяха премахнати златните звезди на легенди на ЦСКА от Алеята на славата идва ред и на емблематичното за „червените“ привърженици заведение „Дървеното“.

Заведението намиращо се пред пред сектор А на стадион „Българска армия“, ще затвори врати на 28 декември със специално тържество.

profittips-the best football tips

„Дървеното“ е едно от емблематичните места на „Армията“. Още във времето на социализма заведението приютява много цесекари – тогава кафенето на бай Боре е сред малкото места в София, където човек може да си купи някои дефицитни стоки, например червено „Марлборо“.

В демократичните времена кафенето продължи своето съществуване, като остана отворено, дори когато гневният Васил Божков разпореди затварянето на сектор Г. През миналото лято Гриша Ганчев се закани да въведе пропускателен режим към заведението заради оплаквания на майки на трениращи деца, но това не се случи.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker