Спорт +ТОП

Пълен абсурд! Лечков и Костадинов заливат съда с жалби против Касабов

Нова жалба срещу вписването на Михаил Касабов като временен президент на БФС постъпи в Софийския градски съд, видя

След Емил Костадинов, Румян Вълков и Димитър Георгиев – Аргира, вицепрезидентът Йордан Лечков също пусна жалби срещу Касабов.

profittips-the best football tips

Лечков, както и останалите три физически лица, участваха на Изпълкома на 6 декември, когато беше гласувано Касабов да бъде временно изпълняващ длъжността президент на БФС до извънредния Конгрес, насрочен за 15 март. Въпреки това сега обжалват вписването му пред съда.

Не е ясно каква е причината от БФС да заливат СГС с жалби. Прави впечатление обаче, че за всяка от постъпилите жалби е назначен различен съдия.

Решението на съдиите от СГС може да е решаващо относно провеждането на Конгрес на 15 март. Едно от най-важните условия, така че в Търговския регистър да бъде вписана поканата за него, е Михаил Касабов да бъде вписан като президент.

profittips-the best football tips

Днес (23 януари, вторник) по обяд е крайният срок за вписване на Михаил Касабов за президент на БФС. За петък (26 януари) има насрочен Изпълком на БФС.

„dsport.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker