Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Пълен стадион очаква Левски да продължи с изразителните победи днес

Левски е домакин на Крумовград в мач от 4-ия кръг на Първа Лига. Двубоят е тази вечер от 21:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“ и имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia.bg. Главен съдия на срещата ще е Волен Чинков. 

След силното и резултатно начало „сините“ ще преследват още едно подобно представяне във второто си домакинство на „Герена“. Три поредни победи с голова разлика 12:1, което им отрежда първо място във временното класиране. Отборът на Станислав Генчев победи последователно Локомотив София с 6:1, Ботев Враца 4:0 и Локомотив Пловдив с 2:0. 

За треньора на Левски, както и за нападателя Александър Колев, това е среща с бившия им отбор, с който се разделиха през лятото, за да сбъднат мечтата в Левски. И двамата обаче споделиха, че няма място за сантименти и най-важна е победата в съботната вечер.

„Не е по-специален мачът срещу Крумовград, аз разглеждам нещата чисто професионално. Старая се да виждам слабостите в противника, да подготвя отбора и да победим“, сподели предводителят на домакините на пресконфернцията в петък.

През седмицата капитаните Вендерсон Цунами и Келиан ван дер Каап тренираха на облекчен режим, но по думите на Генчев можем да заключим, чесе очаква и двамата да са на разположение за днешния мач. Пред дебют за „сините“ е последното ново попълнение Кристиан Макун. Аут за двубоя е единствено Фабио Лима. След изтърпяно наказание се завръща Асен Чандъров

Мечтаното начало за Генчев и компания допринася за отличното настроение по трибуните. Очаква се над 10 000 „сини“ запалянковци да подкрепят отбор на живо от стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Без Генчев и Колев. Крумовград надви Славия с 1:0 в първия кръг, след което отстъпи със същия резултат на Арда и Ботев Пловдив. Новият треньор на Крумовград Атанас Рибарски няма да може да използва защитниците Лукас Сантана и Лазар Марин. Двамата са контузени. 

„Левски за мен играе най-красивият футбол в момента. Наблюдавах ги, създават много ситуации, ще гледаме нещата от днес, ще опитаме да ги подобрим и няма какво да се притесняваме“, заяви той в навечерието на двубоя.

ей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker