Левски (София)СлавияТОПФутбол

Първа лига се завръща с класика: Левски приема Славия на „Герена“

Отборите на Левски София и Славия София се изправят един срещу друг в мач от 26-ия кръг на Първа лига. Най-старото столично дерби е с начален час 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Николай Костов има сериозни кадрови проблеми, като трайно контузени в „синия“ лагер са Асен Митков, Илиян Стефанов и новото попълнение Фабио Лима. Наказан е Хосе Кордоба, което води до сериозни проблеми в отбраната на Левски.

profittips-the best football tips

В отбора на Славия също има липсващи играчи поради контузии. За дербито на „Герена“ отпаднаха капитанът Галин Иванов и крилото Денислав Александров, но пък Зеедорф ще бъде на разположение на наставника Златомир Загорчич.

„Сините“ са в отлична форма и в пет мача от началото на пролетния дял на сезона записаха четири победи в пет мача, а веднъж завършиха наравно. Хиксът дойде при нулевото равенство с Крумовград.

„Билал Бари не е готов да започне като титуляр, но той е все по-добре. Предпочитам да не говорим само за травмираните играчи. Нека си кажем няколко думи за предстоящия мач, тъй като ми е неприятно да говоря постоянно за контузени играчи. Предпочитам да говоря за по-спортни неща“, сподели Николай Костов по време на традиционната пресконференция преди срещата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker