Първа лигаФутболЦСКА-София

Първа тренировка за Дюлгеров в ЦСКА, Турицов тренира с основната група

Новото попълнение на ЦСКА – Иван Дюлгеров, вече е в Банско и започна тренировки с „червените“. Българският национал, който за последно игра в Черно море, проведе първо занимание с новия си отбор по време на сутрешната тренировка.

Дюлгеров подписа договор с „червените“ за 3 години, като през изминалия сезон той изигра 35 мача за Черно море, в които запази 16 „сухи“ мрежи и бе ключова фигура за второто място в крайното класиране на варненци.

На тренировката на „армейците“ Иван Турицов се включи наравно със съотборниците си. Защитникът подписа нов договор за 2 + 1 години с „армейците“ на 1-и юли.

profittips-the best football tips

Вчера, докато футболистите на Томислав Стипич имаха почивен ден, Турицов проведе индивидуална тренировка, за да навакса с физическата подготовка.

До момента Турицов не игра в нито една от летните контроли на ЦСКА. Той има възможност да запише първи минути за новия сезон в петък, 5-ти юли, когато „червените“ имат две контроли с Макаби Петах Тиква и Раднички Ниш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker