Първа лигаФутболЦСКА-София

Първите думи на помощниците на Томаш, засегната бе темата за вратарския пост в ЦСКА

Асистентите на Александър Томаш в ЦСКА – Христо Колев, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, говориха при представянето си като част от щаба на специалиста, определяйки работата си като „голяма отговорност“.

Христо Колев-Бащата сподели, че има опит в подобен гранд, макар и да не е бил в треньорска роля.

 „Като футболист съм играл в такъв гранд (б.р. – гръцкият Панатинайкос), но за пръв път в кариерата си като треньор се намирам в такава ситуация. Тук нещата са коренно различни, винаги се търси най-доброто. Независимо дали е тренировка или мач, винаги се очаква победа.

profittips-the best football tips

„Ние, като философия, ще се опитаме да предадем на момчетата, ще видим с какво време ще разполагаме“, каза Колев и допълни, че му е любопитно и интересно да бъде в ЦСКА.

„Ние вярваме в себе си и момчетата и вярвам, че постепенно нещата ще се нормализират”, завърши Христо Колев.

„Благодаря на ЦСКА, че ни гласува доверие. Пряко за Томаш, понеже го познаваме много добре. Амбицията, страстта и отдадеността му към футбола е огромна. Самото му присъствие в клуба, страстта и желанието да се случат по-бързо нещата, има такъв елемент“, заяви Константин Мирчев, който е дългогодишен асистент на старши треньора.

Треньорът на вратарите Тодор Кючуков, заяви, че е горд от назначението в любимия си клуб, който определи за свой дом.

„Аз мисля, че единствената разлика е, че идваме в нашия дом, където отговорността лично за мен, е по-голяма от другите места, на които сме били. Трябва да си подредим къщичката и тя да бъде гордост за всеки фен на ЦСКА. Неговата амбиция е още по-голяма, както и на нас, да успеем в този голям клуб, в нашия клуб и да върнем титлата там, където ѝ е мястото“

profittips-the best football tips

„Двамата са много добри вратари. Нямах възможност още да работя с Иван, който беше с националния отбор. У Бусато има огромна амбиция. Това ще бъде много добре за вратаря, който ще се пребори да бъде №1 за ЦСКА, защото конкуренцията може да отведе футболист на следващо ниво и ако някой не издържи на конкуренцията, той не е за ЦСКА“, коментира той темата за вратарския пост при „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker