Първа лигаСлавияФутбол

Първи отзиви от лагера на Славия за извънредната ситуация в Разград

Административният директор на Славия Светослав Костадинов коментира пред „Дарик“ кошмарната метеорологична обстановка в Разград, която попречи на Лудогорец да приеме „белите“ в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Добрата новина за най-стария столичен клуб е, че не бедства по пътищата, а се е настанил в хотел и очаква да изиграе двубоя с „орлите“ в утрешния ден.

„Разбира се, че имахме желание да изиграем днес мача. Най-нормалното беше срещата да се отложи с 24 часа. Сутринта положихме доста усилия, за да може да изкараме автобуса от паркинга. Просто такива са условията“, сподели Костадинов.

profittips-the best football tips

„Срещу природата не може да тръгнем. Снощи около 23 часа започна да вали сняг. След това паднаха температурите и нещата се усложниха. Настанени сме в един от хотелите тук. Имаме ток. Край Разград има населени места без ток. Търсим в момента зала, където да се направи една тренировка. Няма как да се тренира с топка, всичко е под снега“, потвърди той за тежката ситуация в североизточна България.

„Имаме вариант да пътуваме на следващия ден, има вариант и със самолет, ако е възможно да се пътува до Варна и има възможност да летим със самолет. Според ситуацията ще действаме. Засега действаме според наредбата, каквото се изисква.

Ако мачът утре бъде отложен, ще се съобразим с решението на БФС. Сигурен съм, че и двата клуба искат да изиграят мача утре“, допълни Костадинов.

Снимка: Официална страница на Славия

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker