Левски (София)ТОП

Първо ново попълнение за Левски! Желан от Костов идва на „Герена“

Левски е много близо до подпис с първото си ново попълнение за зимата. Крилото Фабио Лима се очаква да пристигне в София до края на седмицата, за да подпише с Левски, твърди „Дспорт“.

Той е желан от старши треньора Николай Костов, който е настоявал за привличането на 27-годишния футболист.

profittips-the best football tips

Лима има опит в Серия Б и Серия С на южноамериканската страна. Твърди се, че като профил на играч наподобява по-скоро Уелтън, но дали това е така, ще се види с течение на времето. За последно е играл в ABC, с екипа на който има 87 мача, в които е вкарал 11 пъти и е асистирал още шест.

profittips-the best football tips

Фабио идва като свободен агент и няма да коства трансферна сума за тима от стадион „Георги Аспарухов“. Футболистът е с по-силен ляв крак, но Николай Костов ще го използва като дясно крило, защото треньорът на Левски предпочита външните полузащитници да играят с обратен крак.

Левски чака финализиране на сделката с Роналдо в Ростов, а Фабио Лима трябва да заеме неговото място в бразилската колония на „Герена“.

Той със сигурност няма да вземе участие в петъчната тренировка на Левски, тъй като се очаква пристигането му у нас.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker