Първа лигаЦСКА-София

Радослав Димитров: ЦСКА е по-качествен отбор, направиха много скъпи трансфери

Бившият играч на Сепси – Радослав Димитров, сподели своето мнение, че ЦСКА е по-добрия отбор от румънския тим. Двата отбора ще премерят сили в Лигата на Конференциите във втория квалификационен кръг, първият мач между двата тима е на 27 юли в София, а седмица по-късно 3 август „червените“ гостуват в Румъния.

„ФКСБ и Сепси имат интересни мачове. Смятам, че и двата румънски отбора имат шанс. Мисля, че Сепси ще бъде по-затруднен от ЦСКА.“ каза Радослав Димитров.

„ЦСКА е по-качествен отбор, направиха много скъпи трансфери. ЦСКА инвестира над три милиона евро в трансфери“, допълни футболистът, който това лято премина в Университатя Клуж пред местното издание ProSport.

profittips-the best football tips

Запитан за ЦСКА 1948, който ще играе с ФКСБ, защитникът каза:

„ЦСКА 1948 е добър отбор, с нови играчи, там също има инвестиции, но мисля, че ФКСБ има повече шансове. Те имат повече опит в Европа!“.

„Нивото на футбола в България и Румъния е почти едно и също, но стадионите в Румъния са на много по-високо ниво“, завърши Ради Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker