Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Радослав Златков: Ще издигнем ЦСКА там, където заслужава

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Радослав Златков говори за първи път пред медиите, откакто зае поста в клуба.

„Изключително съм горд и щастлив да поема голямата отговорност да изпълнявам поста изпълнителен директор на ЦСКА. Пред нас има ясно поставени цели и задачи. На първо място – европейски отбор и европейски резултати.

profittips-the best football tips

Да построим нашия европейски дом. Да изградим една детско-юношеска школа като инфраструктура по модерна европейска методология. Да създадем новите Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилиян. Да се гордеем с тях в нашия отбор, а след това в националния отбор и по европейските първенства. Не само спортисти, а хора. Тренировъчната база в Панчарево също.

Абсолютно наясно съм колко трудна е задачата, поставена пред нас. Не съм наивник. Всеки, който смята, че ще дойде магьосник и с един допир ще върне славата на нашия велик отбор, е наивник. Това не е възможно. Последните години не се представяме на нивото, което заслужава ЦСКА. ЦСКА не може да бъде гледан само в контекста на собственото си представяне. Ние сме победители, oт нас се очаква повече. Да, трудно е, не може да стане за месец-два-година, но ние трябва да изградим здравите основи. Те се градят от страшно много различни специалисти, с различни умения. Ние се нуждаем те да са най-добрите.

ЦСКА е институция! Тя стои здраво върху четири основни големи колони – легенди, история, инфраструктура и армейските ценности като морал, често, доброта.

profittips-the best football tips

С помощта на цялата червена общност, на всички нас, ние ще подкрепим фундаментите и ще издигнем ЦСКА там, където заслужава. Ние ще сме проактивни, така че открито да споделяме това, което се случва с нашия любим отбор. Трансформирал съм огромни компании и нямам капчица съмнение в нашия успех“, заяви Златков.

„Структурата на клуба е жив организъм, който се променя. Основната цел е да има много точни и ясно отговорности, права и задължения по направления. Ще имаме няколко звена – спортно-технически, администрация, технически отдел, комуникации и маркетинг“.

„Открито ще казваме какво ще се случва с нашия отбор, но ще бъдем дисциплинирани. Цялата комуникация ще преминава навътре и навън. Начертал съм няколко линии, които трябва да се спазват и ще следим какво ще излиза от нашата кухня. Скоро ще има още едно звено – Търговски отдел.

profittips-the best football tips

Структурата трябва да се напълни с най-добрите играчи. Трансферният ми прозорец в администрацията е отворен. Търсим и попълваме най-точните хора. Чистачката на Панчарево трябва да бъде най-добрата чистачка. Ние сме една бизнес фирма, която трябва да покаже добри резултати, за да има устойчивост“, заяви той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker