Първа лигаФутболЦСКА 1948

Радослав Кирилов: Играем добре, с една победа нещата ще се оправят

Капитанът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов бе избран за Играч на мача в двубой срещу Крумовград, завършил при резултат 1:1. След пробив на крилото на „червените“ се стигна до дузпата, с която отборът стигна до равенството днес.

„Създадохме доста ситуации. Мисля, че не направихме лош мач, както и предния с Ботев, но за съжаление не успяваме да ги реализираме. Трябва да поработим върху завършващата фаза.

Моментът е такъв, че напоследък не взимаме много точки, но ако да продължим да работим, ще се подобрим. Играем добре, но някои неща и съм сигурен, че отборът ще тръгне“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Да, почти нямаме слабо представяне от началото на първенството. Играем добре, създаваме положения и с една победа нещата ще се оправят, ще го преодолеем.

„Добре съм, всичко е наред, понатрупа се умора от сгъстения цикъл. Изиграхме доста мачове, утре ще имам време да възстановя и се надявам да направим добри мачове с националния отбор, както направихме последния път“, завърши Радослав Кирилов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker