Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Раздялата е потвърдена! Локомотив София ще има нов треньор

Часове след тежката загуба с 0:4 от Ботев Пловдив, ръководството на Локомотив София взе решение да се раздели с треньора Данило Дончич.

Сърбинът дойде в „Надежда“ след 8 изиграни кръга от настоящия сезон на Първа лига на мястото на Стойчо Стоев, но не успя да стабилизира отбора, Той води Локомотив София от 4 септември 2023 г., като бе начело на тима в 24 мача, за които постигна 7 победи, 4 равенства и 13 загуби.  Към момента „червено-черните“ са на незавидното 14-то място, което ги изпраща на бараж за оцеляване срещу третия в класирането на Втора лига.

profittips-the best football tips

Очакванията се потвърдиха и на мястото на Данило Дончич, начело на Локомотив София, ще застане Красимир Балъков, който ще изведе отбора на първа тренировка във вторник.

profittips-the best football tips

Той е водил преговори с ръководството на Локо София в последния месец, за да поеме столичните „железничари“ и да помогне в битката за оцеляване в българския елит. Новият наставник ще има на разположение пет плейофни мача срещу тимовете от последната шестица, с които да избегне евентуалния бараж за оставане в Първа лига.

Локомотив София започва плейофите с две гостувания на Хебър и Етър. Следва домакинство на Ботев Враца, визита на Берое, а последният мач ще е в столицата срещу Пирин.

„Дспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker