Първа лигаФутбол

Раздялата е факт! Локомотив официално освободи Любо Пенев

Локомотив Пловдив се раздели официално със старши треньора Любослав Пенев, обявиха от клуба. Черно-белите разтрогват по взаимно съгласие с Ел Голеадор. Двете страни са успели да постигнат договорка въпреки немалкото различия, които са имали.

„ПФК Локомотив Пловдив благодари на Любослав Пенев за неговата работа и му пожелава успех в бъдещите начинания“, написаха смърфоветe. Любо пое пловдивските „железничари“ в началото на сезона. Той води отбора само в десет мача, като записа 2 победи, 3 равенства и 5 загуби.

profittips-the best football tips

След това в отношенията му със собственика Христо Крушарски настъпи сериозен разрив и двамата започнаха комуникация с декларации. В крайна сметка, Крушарски взе решение да махне Пенев, но условията на прекратяването на контракта му в началото бяха неприемливи.

Начело на Локо ще продължи да е доскорошният помощник и наставник на дубъла Христо Златински. Той обаче няма нужния лиценз и по документи старши треньор ще е шефът на школата Димитър Палазов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker