ФутболЦСКА-София

Разкриха каква заплата е предложил ЦСКА на Адриан Диегес

ЦСКА е предложил на централния защитник Адриан Диегес Гранде четворно увеличение на заплатата, за да премине в тима от полския шампион Ягелония, съобщи испанският журналист Еухенио Гонсалес Агилера. „Армейците“ бяха постигнали споразумение с 28-годишния бранител относно личните му условия.

Двата клуба така и не успяха да се разберат за трансферна сума, която да удовлетворява и двете страни. Така в крайна сметка Гранде остана в Ягелония, с който ще участва в основната фаза на Лигата на конференциите.

profittips-the best football tips

Високата заплата, предложена на испанеца, не е изненада. През миналия месец, че „армейците“ са офертирали централен нападател с 42 000 евро на месец, но той е отказал. Годишният финансов отчет на клуба за 2023 г. пък показа над 16 милиона лева разходи за възнаграждения, които ще са още по-високи за настоящата година и със сигурност ще надминат 17 милиона лв.

ЦСКА инвестира много пари и в селекция. През лятото „армейците“ се изръсиха с близо 3 000 000 евро за нови играчи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker