Левски (София)ТОПФутбол

Разкриха кои са новите две попълнения на Левски

Левски ще привлече двама нови футболисти. Това обяви старши треньорът на „сините“ – Николай Костов, като все още не бяха споменати имена.

Според „Котаспорт“ на „Герена“ искат футболист на Локомотив (Пд). Това е полузащитникът Пиер Зебли. Котдивоарецът е одобрен от старши треньора Николай Костов и ще се направи опит да бъде трансфериран. Той няма да заема място на чуждестранен футболист, тъй като има италиански паспорт.

profittips-the best football tips

Отдавна пък е ясно, че столичният гранд иска да си върне Георги Миланов. Халфът в момента е свободен агент. Към него има солидна във финансово отношение оферта от Оман. Може обаче в крайна сметка той отново да облече синята фланелка.
Дали това ще са двамата полузащитници, за които Николай Костов съобщи, че „има разбиране от всички страни“, предстои да разберем.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker