Първа лигаФутболЦСКА-София

Резерва при Томаш ще пропусне съботния мач на ЦСКА

Норвежецът Улаус Скаршем пропусна последната тренировка на ЦСКА преди мача със Септември, което ще го извади и от състава за предстоящия двубой, насрочен за събота следобед от 17:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Скаршем е записал едва няколко минути в последните три мача на отбора под ръководството на Александър Томаш. При дебюта на „червения“ наставник Номер 7 от ЦСКА започна като титуляр, но впоследствие се появи от пейката само срещу Берое, а в двубоите с Локомотив София и Черно море остана неизползвана резерва.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„ЦСКА проведе последната си тренировка преди утрешния двубой със Септември от 11-тия кръг на Първа професионална лига. Заниманието се състоя следобяд на клубната база в Панчарево, като всички налични футболисти на Александър Томаш се включиха пълноценно в тренировъчния процес с изключение на Улаус Скаршем, който има лек здравословен проблем и ще пропусне предстоящия мач. Треньорският щаб използва възможността да отработи последни детайли в тактическо отношение преди сблъсъка със столичния тим.

Двубоят със Септември е утре от 17:30 ч. на националния стадион „Васил Левски“, като за първи път ЦСКА ще изиграе домакински двубой в София пред своята публика от началото на сезона. Утрешният мач е последният, в който Сектор Г ще остане затворен заради наказанието, наложено от ДК на БФС в края на миналия сезон, като феновете с абонаментни карти за този сектор ще бъдат пренасочени в Блок 10 на Сектор А“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker