Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Решено е! Дербито ЦСКА – Левски с фенове на двата отбора

Директорът на направление Първенства и турнири към БФС Валентин Чакъров заяви след извънредната среща в СДВР за предстоящото в събота дерби между ЦСКА и Левски, че гостуващи привърженици на Националния стадион „Васил Левски“ ще има.

Той разкри, че позицията на футболната централа е да бъдат допускани привърженици и от двата отбора.

„И двата отбора заявиха, че очакват на дербито 12-13 хиляди души от двата клуба. Днес не е коментирано предложението на Левски да няма гостуваща публика. Футболът е за феновете.

profittips-the best football tips

Аз съм да има диалог и разбирателство, а феновете да се радват на футболната игра и да няма това, което става напоследък. Разбирателство между двата клуба имаше. Дано феновете проумеят, че това е една игра и по-добрият да спечели.

profittips-the best football tips

Да няма такива неща, както напоследък. Заставаме на позицията футболната игра да радва феновете. Не е хубаво, когато няма по трибуните“, заяви Чакъров.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker