Първа лигаФутболЦСКА-София

Решено! ЦСКА ще има публика срещу Славия

ЦСКА потвърди, че ще организира посещение на деца за двубоя със Славия. Вчера това беше загатнато от „Тема Спорт“, базирайки се на бърз поглед върху социалните мрежи и член 72 от Дисциплинарния правилник.

оо

Именно този член позволява посещението на деца до 14 години при наказание за лишаване от публика като е необходимо на всеки 30 деца да има по един възрастен. Децата ще могат да влязат безплатно от вход 24 на Националния стадион.

оо

Новината предизвика истински буря от недоволство сред феновете, разразила се под формата на коментари в официалната страница. Причината беше, че ръководството не се възползва от тази опция още срещу Хебър, където ЦСКА домакинства без публика.

оо

ЦСКА и Славия ще се изправят един срещу друг в събота от 19 часа, а нашите читатели ще могат да проследят всичко най-интересно от сблъсъка на TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker