Левски (София)Футбол

Рикардиньо вдъхна кураж на феновете

Централният нападател на Левски Рикардиньо бе много доволен от успеха над Дунав с 3:1 в 1/16-финалите за Купата на България.

Той бе голмайстор на първите две попадения срещу втородивизионния тим. Той се разписа след самостоятелен пробив през първата част, а през второто полувреме отбеляза от дузпа.

profittips-the best football tips

„Никога не се предаваме! Ще се борим за купата. Щастлив съм от двата гола. Само Левски! Слава на Бога!“, написа 22-годишният бразилец, цитиран от „Тема Спорт“.

До момента през кампанията той има 6 попадения в общо 21 мача. В първенството Рикардиньо реализира 4 пъти в 14 срещи. Преди да опъне мрежата на драконите, не се бе разписвал от 18 септември, когато го направи при 2:2 срещу новака в елита Крумовград в Пловдив. През този сезон централният нападател изостава от графика си от миналия. През пролетта той наниза 9 попадения в 17 шампионатни срещи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker