Левски (София)ТОПФутбол

Рокада под рамката на вратата в Левски

Промяна в Левски ще има под рамката за предстоящото дерби с отбора на Черно море на 22 октомври на стадион „Георги Аспарухов“.

В Сблъсъка с варненци Николай Костов обмисля да заложи на титулярния капитан Николай Михайлов вместо на младежкия национал Пламен Андреев В момента последният е част от селекцията на Александър Димитров, на която предстоят евроквалификации срещу Германия и Косово. Така че той няма да тренира със сините в близките дни.

profittips-the best football tips

Андреев ще получи почивка след гафовете срещу Лудогорец и ЦСКА. Той не се намеси подобаващо при изстрел на нападателя на Лудогорец Руан Крус, с което попадение разградчани надвиха „сините“ с (0:1). Другата грешка бе във вечното дерби срещу ЦСКА, в началото на втората част стражът излезе неразчетено, което позволи на Джонатан Линдсет да се възползва и да изравни резултата
През настоящата кампания Андреев е пропуснал 1 шампионатен двубой. Той не пази при предишното си участие за младежкия национален отбор. Така на 14 септември вместо него под рамката срещу Пирин бе Николай Михайлов. Той запази мрежата си суха – Левски победи благоевградчани с 2:0. Интересното е, че Михайлов загуби титулярната си позиция миналата пролет точно заради мач с Черно море, при това на старта на полусезона.
Тогава сините бяха лишени от домакинство (б.а. – сега също може да отнесат такава санкция от Дисциплинарната комисия към БФС) и приеха варненци на „Ивайло“ във Велико Търново. Моряците спечелиха с 1:0, след като Михайлов позволи лековато да бъде прехвърлен от Александър Василев.

profittips-the best football tips

В момента трети вратар на Левски е 19-годишният Иван Андонов, който е юноша на клуба, но има престой и във Фиорентина. Сега той пази на дубъла, като все още очаква дебюта си за мъжкия отбор.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker