Левски (София)ТОПФутбол

Руснаци следят защитник на Левски

Краснодар следят защитника на Левски Цунами. Руският тим все още не е отправил оферта за футболиста на „сините“, но той е влязал в полезрението им.

Агентът на 27-годишния играч Матеус Хавиер разкри за интереса към него. „Цунами направи добър сезон с Левски и логично привлече вниманието на Краснодар. Засега това е само интерес и все още не е отправено конкретно предложение към българския клуб или футболиста“, заяви Хавиер, цитиран от sports.ru.

profittips-the best football tips

Краснодар се нуждаят от подсилване в лявата зона на защитата, тъй като наскоро тимът бе напуснат от Рамирес. Цунами подписа с Левски в края на 2021 година и договорът му изтича на 30 юни 2024-а.
Бразилецът е несменяем титуляр при сините и има на сметката си 53 двубоя във всички турнири, в които вкара три гола. В момента той изтърпява наказание от два мача, като ще пропусне и гостуването срещу Ботев Пловдив в събота. Интерес от чужди клубове има и за Сундберг, Кордоба, Краев и Уелтън.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker