ФутболЦСКА 1948

Рууни Ева: Като отида в някой клуб, очакват някой като Уейн Рууни

Новото попълнение на ЦСКА 1948 даде интервю пред клубната телевизия. Футболистът с необичайно име шеговито направи паралел между себе си и Уейн Рууни, демонстрирайки отлично ниво на сарказъм.

„Педриньо беше с топка в крака, знам, че обича да шутира, не му исках топката, а му отворих пространство. Минах зад защитата и се надявах. Винаги топката може да удари гредата или да бъде избита и аз трябва да бъда готов“, коментира Рууни гола си срещу Славия.

profittips-the best football tips

„Знам, че Уейн Рууни е вкарвал подобен гол. Ситуацията беше почти същата. Моят гол беше с едно докосване, а този на Уейн Рууни с повече от едно. Понякога гледам неговите голове.“

„Когато отивам в някой клуб, винаги има очаквания. Те предполагат, че ще дойде някой като Уейн Рууни, но идва едно цветнокожо момче и те казват: „ОК“ и им е доста трудно да повярват. Понякога се забавлявам с това. Надявам се да вкарам поне 10 гола до края на сезона“, завърши камерунският нападател.

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker