Левски (София)ТОПФутбол

Ръководството на Левски отряза Генчев за играч

Ръководството на Левски са отрязали намерението на Станислав Генчев да бъде привлечен нападателят Димитър Митков.

Той бе обсъждан като възможност за подсилване на атаката на тима, след като Станислав Генчев иска да има поне трима качествени нападатели.

profittips-the best football tips

А освен това се очакваше, че „сините“ ще се разделят бързо с Рикардиньо. На този етап обаче се очертава Рики да остане на „Герена“ поне до зимата.

Собственикът на „сините“ иначе е бил категоричен, че предпочита да се налагат юноши на клуба, а не да се вземат играчи отвън за всеки пост. Особено такава, които са и вече във възраст, а не са успели да се задържат дълго време в отборите, където са били досега.

Такъв му се виждал Митков, който минава за любимец на Генчев. Бившият национал му е бил треньор в Лудогорец, а след това го взе със себе си в Локомотив Сф. Освен това той бе освободен без финансов иск от столичните „железничари“.

А, както е известно, на „Герена“ гледат да си спестят трансферните суми. Макар и да се твърди, че в момента са готови и да броят такива за набелязани от Генчев играчи.

„Водим преговори. Няма врата, която да не опитаме да отворим“, твърдят от Левски. А според запознати в момента двама играчи са близо до тима. Но не и сигурни, съобщава „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker