Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Ръководството на ЦСКА гони Томислав Стипич до дни?

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич започна първенството с три загуби в първите четири мача, което го постави в доста неприятна ситуация. „Тема спорт“ твърди, че ръководството на клуба е взело решение да го смени до две седмици. Това е в унисон с думите на лидера на Сектор Г Иван Велчев след последния мач срещу Славия, който официално свали доверието си от хърватския специалист и поиска треньорска рокада.

Твърди се, че промяната ще се случи най-късно до паузата за мачове на националите и преди дербито срещу Левски в 8-ия кръг /между 2-ри и 13-ти септември/. Дотогава „армейците“ ще изиграят още два мача – гостуване на Арда и домакинство на Ботев Пловдив.

profittips-the best football tips

Решението се дължи на няколко различни фактора – ужасяващите резултати, медийни изказвания, липса на промяна. От друга страна, по неофициална информация Томислав Стипич е успял да изпусне съблекалнята и да вбеси футболистите си, след като си е позволил да дава един от играчите си като пример на останалите – метод, който донякъде логично не е довел до нищо положително.

ЦСКА направи втория си най-лош старт на сезона в своята история и подобри няколко антирекорда. „Червените“ загубиха от Лудогорец, Спартак Варна и Славия, а единствената победа до момента е срещу Хебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker