Левски (София)

Саво Милошевич вече работи по лятната селекция на Левски

Бъдещият треньор на Левски Саво Милошевич вече започна да работи върху лятната селекция на отбора. 49-годишният сърбин успя да постигне споразумение с ръководството на клуба и ще води сините на първа тренировка за следващия сезон. Официалното назначение на Милошевич се очаква да бъде обявено след вечното дерби с ЦСКА, което ще се проведе на 7 юни (сряда) на стадион „Васил Левски“. Въпреки това, ако отборът се наложи да играе бараж за Лигата на конференциите, обявяването на назначението може да бъде отложено с няколко дни.

Милошевич в момента преглежда записи на играчи от родината си, които вече не са в отбора поради решение на ръководството. Такива играчи има от времето на Станимир Стоилов, който напусна поста си на 8 април. Освен това, доста агенти са предложили свои футболисти. Преди време Лъчезар Танев заяви, че ще помогне както на Наско Сираков в търсенето на нов треньор, така и в намирането на качествени футболисти за отбора.

profittips-the best football tips

Левски се очаква да извърши няколко трансфера този сезон. Има значителен интерес от страна на отбори от чужбина към тримата централни защитници – Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг и дефанзивния халф Андриан Краев.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker