Извън БългарияФутбол

Саша Илич се раздели с досегашния си клуб, става треньор на българин?

Бившият треньор на ЦСКА – Саша Илич, официално се раздели с досегашния си клуб Атромитос, съобщиха от клуба. От гръцкия тим си тръгват и помощниците на Илич, които работиха с него и на „Българска армия“ – Величко Капланович и Дарко Обрандович.

Илиц пое Атромитос през октомври 2023 г. в трудна ситуация, като води тима в 29 мача, в които успя да запише 10 победи, 11 равенства и 8 поражения.

profittips-the best football tips

При сбогуването си с клуба, Илич заяви: „Бих искал от цялото си сърце, аз и моите преки помощници, да благодарим на Атромитос за възможността, която ни даде да дойдем в Гърция и в този отличен клуб преди около шест месеца.

Взехме решение да поемем Атромитос в много труден момент, но не се страхувахме нито за момент, тъй като бяхме сигурни, че ще постигнем целите си, заради отличния състав, който имахме и не искахме да го променяме, но и заради хората, които подкрепяха всеки ден този отбор“.

Очакванията са Саша Илич да поеме в посока Русия, откъдето медии разкриха, че той се е договорил с елитния Пари Нижни Новгород, в който играе българинът Матео Стаматов. Очаква се Илич, който води ЦСКА между лятото на 2022 и лятото на 2023, да подпише договор с Пари НН до 2027 г.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker