ВолейболСпорт +Футбол

Сашо Попов: Ще изчакате някой футболен отбор да се оплаче, за да има отзвук

Треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов изказа притесненията си относно финансирането на спортните клубове у нас в бъдеще. Това се случи след като неговия тим загуби от Дея, претърпявайки пълен обрат от 2:0 до 2:3.

„Не са предвиждания, казвам какво ще стане. Седмици и месеци по-рано казвам. Лошо ме цитирате, че ще бъде приет закон. Малко ми е странно, че не е топ новина. Аз не виждам тази камбана, която я удряме сега…

profittips-the best football tips

Ще изчакате някой футболен отбор да се оплаче, за да има отзвук. Спортът е социален феномен и не може по този начин, без да има финанси. Какво може да се случи, как се посяга… Не съм адвокат, аз съм за това да се мисли държавата какво може да направи за спорта. Държавата от много дълго време, най-различни течения в политическата палитра, оставаме на едно положение.

Някои построиха много зали с грантове в селските райони. Чакате аз или някой друг да каже, че е пладнешки обир? Финансирането на спорта ще претърпи сериозни проблеми. Ако не е новина сега, ще е новина утре.“

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker