Левски (София)Футбол

Сдружението покани Бойко Борисов и Васил Терзиев на среща

Сдружението „Левски на левскарите“, което притежава 10% от акциите на клуба, е изпратило покани за среща с Бойко Борисов и кмета на София Васил Терзиев за бъдещето на стадион „Георги Аспарухов“. Преди месец правителството реши да прехвърли на общината държавните парцели, върху 1 които е построено съоръжението, както и целия спортен комплекс „Герена“.

Собственикът на Левски – Наско Сираков на първо място благодари за това на Бойко Борисов. Процесът по прехвърлянето на земята още не е приключил, но феновете искат да разберат от лидера на ГЕРБ и общината каквo е плануваното бъдеще на стадиона.

profittips-the best football tips

„От Борисов ще искаме да ни отговори на няколко прости въпроса. По какъв начин помага или е помогнал за развитието на този процес и до какво ще доведе това. Дали ще придобият имота, дали ще правят публично-частно партньорство, какво ще правят? Както и дали още вярват, че тези имоти трябва да отидат в ръцете на неправителствена организация.

От общината искаме да разберем същото. Искаме да осветлим процеса“, заяви председателят на УС на Сдружението Димитър Костадинов пред mediapool.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker