Левски (София)Футбол

Сдружение „Левски на левскарите“ поиска акциите от Сираков

Общото събрание на сдружението „Левски на левскарите“ са одобрили идеята да се опита да се вземе контролът над акциите на клуба, информира „24 часа“.

Наско Сираков, който бе част от сдружението, но бе махнат в момента мажоритарен собственик. В него остана бившият наставник на отбора Станимир Стоилов-Мъри, който вече води турския втородивизионен Гьозтепе.

profittips-the best football tips

В момента тече онлайн гласуване между всички членове на „Левски на левскарите“, които трябва да дадат своята подкрепа за идеята.

„Левски на левскарите“ бе създаден, за да се подкрепи идеята на Стоилов да се наберат достатъчно членове, които срещу определена сума от членския внос да финансират клуба.

По този начин се гарантирал бюджет на треньора, като той има пълното право да го управлява. И приходите да не зависят от спонсори и настроенията на феновете.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker