ФутболЦСКА-София

Сектор Г организира шествие в Борисовата градина

Организираните привърженици на ЦСКА от фенклуб „Сектор Г“ ще имат кратко шествие в „Борисовата градина“ преди „Вечното дерби“ в събота. Това съобщиха самите запалянковци през вчерашния ден.

„Приятели, на 19.10 се събираме от 12.30 ч. на Езерото с лилиите в Борисовата градина. Ще има песни, ще има емоции, ще има много, много червено! Заедно ще потеглим към Националния стадион и ще покажем на отсрещната страна, че само с пропаганда нещата няма как да станат.

profittips-the best football tips

Почивайте, натискайте билетите и след това ви очакваме в топ форма. Защото „Сектор Г“ винаги държи летвата високо над всички останали! Ние сме ЦСКА, а кои сте вие, е без значение!“, обявиха феновете.

До момента близо 6000 червени привърженици са си купили билети за мача с Левски, но по традиция публиката на ЦСКА масово се сдобива с входни талони в часовете преди дербито.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker