НационалиФутбол

Селекционерът на Люксембург: Трудно се играе футбол на този терен, трябваше да има червен картон

Селекционерът на Люксембург Люк Холц сподели мнението си след равенството 0:0 в гостуването на България от Лигата на нациите. Той заяви, че трябвало да има червен картон за футболист на „лъвовете“ в две ситуации, визирайки Александър Колев и Георги Костадинов.

„Доволен съм от представянето. Беше трудно да се играе футбол на този терен. Представихме се добре в психологически аспект. Имаше много странни отсъждания на съдията. Не разбрах защо не показа червен картон още в четвъртата минута. Имаше подобна ситуация и в 70-ата минута. Видяхме повторенията и считаме, че трябваше да има червен картон. Не знаем защо той не използва системата ВАР“, каза Холц за дискусионните ситуации и условията на терена в Пловдив.

profittips-the best football tips

 „Жерсон Родригеш не е играл достатъчно в последните месеци и няма как да изиграе два пълни двубоя сам в рамките на няколко дни. Групата е тежка. Вече имаме една точка и ще изчакаме резултата от мача между Беларус и Северна Ирландия. Целта ни в момента е да се изкачим в класирането и да не бъдем последни в групата“.

„Бяхме подготвени за това състояние на терена. То предразполага към повече битка. На този терен трудно може да се играе футболът, на който разчитаме“, допълни Люк Холц.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker