ТОПФутболЦСКА-София

Сензационно: Ивайло Петев вариант за треньор на ЦСКА?

След като ЦСКА уволни Томислав Стипич започнаха много имена да се спрягат за треньор на „червените“. По информация на „Мач Телеграф“ Ивайло Петев преговаря за вакантния пост на „Българска армия“.
Към момента специалистът е без работа. За последно бе начело на Лудогорец. Водил е още националните отбори на България и Босна и Херцеговина, кипърските АЕЛ (Лимасол) и Омония (Никозия), полския Ягелония, хърватския Динамо (Загреб) и румънския Университатя (Крайова).

profittips-the best football tips

Той е дал принципното си съгласие да поеме „червените“. Двете страни обаче все още обсъждат детайли по евентуалния бъдещ договор.
Припомняме, че Ивайло Петев беше за по-малко от час треньор и на Левски през 2013 година преди група „сини“ фенове да нахлуят на пресконференцията на „Герена“, на която той беше представен, и да го съблекат, а назначението му да се провали.
Тогава от Сектор „Б“ приеха на нож идеята Петев да е треньор на Левски, след като той беше обявил малко по-рано, че е фен на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker