Първа лигаФутболЦСКА 1948

Сензационно! ЦСКА 1948 преговаря с европейски шампион

Европейският шампион с Португалия от 2016 година Рикардо Куарешма е вариант за селекцията на ЦСКА 1948, твърди dsport. Представители на португалеца са провели първоначални разговори с ръководството на „червените“ относно потенциалния трансфер.

Oт финансова гледна точка клубът няма да има проблем да привлече 40-годишния ветеран, но засега единствената спънка е именно възрастта му. Опитният футболист не съответства на стратегията си да налагат и развиват млади български футболисти.

profittips-the best football tips

Визитката на дясното крило е впечатляваща. Юноша е на Спортинг Лисабон, като е играл още за Барселона, Порто, Интер, Челси, Бешикташ, Ал-Ахли Дубай, Касъмпаша и Витория Гимараеш.

Важно е да се отбележи, че Рикардо Куарешма няма отбор вече две години – от лятото на 2022 година, когато се раздели с Витория.

Ветеранът има 80 мача за Португалия, в които е отбелязал 10 гола и е добавил 25 асистенции. В цялата си кариера има 681 мача, 112 гола и 166 асистенции.

През лятото на 2022 година Рикардо Куарешма обяви края на своята кариера, но изглежда сега е готов да я поднови и опция пред него е ЦСКА 1948.

Въпреки че през септември португалецът ще навърши 41 години, той продължава да тренира индивидуално и поддържа високо ниво на спортна форма.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker