ТОПФутболЦСКА-София
ЕКСКЛУЗИВНО

Сензация! ЦСКА може да си върне бивш играч и юноша на клуба

ЦСКА може да приключи по особено интересен начин търсенето на опорен халф, играещ и като централен защитник, съобщават от „Тема Спорт“. Избраникът може да бъде не кой да е, а юношата и бивш капитан на клуба Валентин Антов.

Бранителят е в Монца от август 2021-ва. След смъртта на собственика на клуба той, подобно на още някои играчи, не попада в плановете на треньора и клубните шефове.

profittips-the best football tips

На този етап тимът от „Стадио Бриантео“ смята да даде българина под наем. Италианският Венеция вече изяви желанието си да ползва услугите на Антов.

Оказва се, че защитникът е вариант и за поредното ново име в лятната селекция на „червените“. Ако той дойде в ЦСКА, това ще е второто му завръщане след като през лятото на 2021-ва година приключи наема му в Болоня и макар и за кратко Антов се върна в родния си клуб.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker