Първа лигаФутбол

Септември ще се опита да се върне в Драгалевци

Септември София ще домакинства на стадион „Локомотив“ в „Надежда“ до края на календарната година. Преди няколко седмици двата клуба постигнаха договорка и утре септемврийци ще приемат там за трети път през този сезон – ЦСКА 1948 в отложения мач от третия кръг.

Септември вече победи с 3:2 Славия в „Надежда“ и сега се надява да запише успех и срещу друг столичен тим. „Тема Спорт“ съобщава, че собственикът на септемврийци Румен Чандъров ще се опита да върне тима си в Драгалевци за пролетния дял.

profittips-the best football tips

Клубът подобрява сериозно стадиона си, където сега домакинства дубълът на ЦСКА във Втора лига. Поставя се козирка. Готовност има за монтиране на системата ВАР, както и се работи по въпроса за осветление.

За него обаче, както се вижда, може да се правят компромиси, след като на Локомотив Пловдив бе разрешено да играе на „Лаута“ само в светлата част на деня. Това ще иска и Септември за своя стадион в Драгалевци от родния футболен съюз.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker